Spiegeloog

Naar uw idee acteert u vanuit de beste intentie, volgens uw normen en waarden. Toch krijgt u vanuit uw omgeving kritische feedback. Daarnaast spelen bij uzelf steeds vaker dezelfde vragen: hoe komt het dat de relatie met naasten moeizaam verloopt? Hoe komt het dat ik zo uitgeput ben aan het einde van de dag? U wilt dit graag aanpakken maar hoe? Wat is er feitelijk aan de hand? Dan is mijn traject van Spiegeloog voor u het aangewezen product, want u krijgt een goed een eerlijk overzicht van het effect van uw gedrag dat zich in uw "blinde vlek” afspeelt.

“Uw blinde vlek is mijn favoriete plek.”

Hoe organiseren we een Spiegeloog bijeenkomst?

U neemt contact met mij op en wij maken een afspraak om kennis te maken. Hierin vertelt u waar u graag verbetering wilt zien of anders gezegd: waar u last van heeft. Wij onderzoeken samen uw vragen en bepalen de thema’s waar u vragen over heeft Vervolgens kiest u een dag uit welke toonaangevend zal zijn. Bijvoorbeeld een belangrijke vergadering, een voortgangsgesprek, of een middag consultatie met patiënten. U en uw vragen staan in mijn vizier en ik volg u als een vlieg aan de muur, gewapend met blocnote en pen. Aan het einde van die dag bespreken we uw functioneren en uw effect op uw omgeving. Daarnaast ontvangt u een uitgebreid verslag.

De ervaring leert dat de reactie van een onafhankelijk persoon, die met warmte en kritische blik naast hen staat, heel verhelderend werkt en nieuwe kansen biedt om effectiever te worden. Bovendien maakt het de “ top less lonely!” Spiegeloog kan ook ingezet worden bij een nulmeting voor competentiemanagement-trajecten en aan de start van een coachingstraject, als dat door een derde (leidinggevende) is aangevraagd.

Voelt u zich aangesproken?

Twijfel geen moment! Ik kom graag met u in contact.