Particulieren

Effectieve eigenheid is een coachingstraject voor wie behoefte heeft aan een vertrouwenspersoon met mensenkennis en verstand van communicatie. De coaching is ook voor wie tegen grenzen aanloopt en graag inzicht en instrumenten krijgt om een bepaalde situatie te verbeteren en persoonlijke groei een boost te geven. Uw werkgever ziet veel in u en gunt u een coachingstraject om uw talenten zo effectief mogelijk in te zetten.

“Je gaat het pas zien als je het doorhebt”

Johan Cruijff.

Wat kunt u verwachten?

Het traject begint met een intakegesprek. Deze is kosteloos. In dit gesprek onderzoeken we wat uw motivatie voor de coaching is, uw doelen en wensen. Als de klik er is, starten we het begeleidingstraject. Standaard omvat het traject zes bijeenkomsten van twee uur. In die sessies zal ik u, naast inzichtgevende informatie en theorie, ook instrumenten aanreiken om nieuw gedrag voor ongewenst oud gedrag in de plaats te stellen.Gedurende de gehele periode ben ik voor u telefonisch bereikbaar. Een maand na de laatste sessie volgt een ‘APK’ afspraak waarin we de nieuwe situatie onder de loep nemen en indien nodig open eindjes vast knopen. Na deze intensieve periode vol “aha”- momenten, confrontatie, hard werken en lachen, is het tijd uw eigen effectieve weg te vervolgen! Hoe?

Mijn methode is gebaseerd op: Denken, voelen, doen. Simpel uitgelegd: u voelt zich niet goed. Met uw gedrag bereikt u niet wat u het liefste wilt. Wellicht raakt u gefrustreerd en voelt u zich machteloos. Kortom: uw voelen en doen zijn in conflict met wat u graag wilt bereiken! Uw hoofd, uw denken is zeer bepalend. Want wat u denkt, bepaald uw gevoel en dus uw gedrag! AHA!Wij mensen hebben invloed op ons denken. Zijn uw gedachten nog helpend aan hoe u wilt zijn? Welke gedachten kunnen bij het “grofvuil”? En als deze “vervuilde, oude ideeën” met de vuilniswagen zijn meegenomen, welke nieuwe normen, waarden …denken…..en dus gedrag…..komt er dan voor in de plaats? Deze reis ondersteun ik met alle ervaringen binnen mijn trainingen : “effectief leiderschap”.
Nogmaals: een coachings traject betekent investeren in uzelf en het intakegesprek is kosteloos. Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact met mij op. U bent van harte welkom!

Reacties

Yvonne heeft mij een onmisbaar pakket levenswijsheid vol nieuwe inzichten, kennis en inspiratie gegeven. Ik zou dit iedereen toewensen bij de zoektocht naar persoonlijke ontwikkeling en levensgeluk. Daarnaast beschikt Yvonne over een rijke lijst van persoonlijke competenties: - empatisch, aandachtig - praktisch / niet zweverig - een boeiende en beeldende verhalen vertelster - professioneel, bevlogen - indringend, betrokken - duidelijk, niet belerend - charismatisch, charmant - creatief - optimistisch, bemoedigend, hoopvol - relativerend, humorvol Dankjewel Yvonne

 

Amber Franssen.

Owner and Creative director

Art and Truman Amsterdam

Yvonne is een coach die zich echt inleeft in de situatie. Zij bereikt resultaat op basis van een concreet plan en tools binnen de gestelde termijn en budget. Humorvol maar ook to-the-point, kortom, resultaat met een smile!!

Henk Griffioen.

Laese proffesional: That’s Lease.

Training en coaching in opdracht van Training Buro: Goedbloed en partners.

Many of my clients have a special link with Yvonne. With her genuine interest in people and het professional approach of leadership training she knows how to touch people. As a former director of a consultancy specialised in leadership training I could always rely on her skills. She managed many challenging situations. She knows how to melt through the shields of resistance to meet the real person in the leader.

Directeur eigenaar: Sven Goedbloed.