Coaching particulier

Trouw zijn aan je eigen normen en waarden en met voldoende communicatieve skills je gewenste doelen in harmonie bereiken: Ik noem dat effectieve eigenheid.

Voor wie?

Effectieve eigenheid is een coachingstraject voor wie behoefte heeft aan een vertrouwenspersoon met mensenkennis en verstand van communicatie. De coaching is ook voor wie tegen grenzen oploopt en graag inzicht en instrumenten krijgt om een bepaalde situatie te verbeteren en persoonlijke groei een boost te geven.

Uw werkgever ziet veel in u en gunt u een coachingstraject om uw talenten zo effectief mogelijk in te zetten.

Wat kunt U verwachten?

Het traject begint met een intakegesprek. In dit gesprek onderzoeken we wat uw motivatie voor de coaching is en welke aanpak u het meest aanspreekt. Als de KLIK er is, starten we het begeleidingstraject.

Standaard duurt het traject 6 bijeenkomsten van twee uur. In die sessies zal ik u, naast inzichtgevende informatie en theorie, ook instrumenten aanreiken om nieuw gedrag voor ongewenst oud gedrag in de plaats te stellen. Een maand na de laatste sessie volgt een ‘APK’ afspraak waarin we de nieuwe situatie onder de loep nemen.

Na deze intensieve periode vol “aha”- momenten, confrontatie, hard werken met naar ik hoop ook vaak een gulle lach, is het tijd uw eigen effectieve weg te vervolgen!

Interesse? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.