Teambegeleiding op de werkvloer

Coaching à la Carte werkt ‘tailor made’. Ik kom daarom graag persoonlijk met u inventariseren wat de leerbehoefte van uw mensen, uw team of uw bedrijf inhoudt.

Door rekening te houden met de karakters van de mensen en de specifieke dynamiek van het team, ontwikkel ik graag een voorstel voor een passende begeleiding. U, als leidinggevende (opdrachtgever) speelt dus een actieve rol tijdens het hele traject. Succes verzekerd!

Coaching à la Carte heeft ruime ervaring met de volgende trainingen en begeleiding:

  • (Coachend) Leiding geven (aan jezelf en aan medewerkers)
  • Effectieve communicatie
  • Vergroten weerbaarheid
  • Intervisie
  • Supervisie

Reacties

“Yvonne haar talent en liefde om emotionele verdieping in de gesprekken met haar cliënt te verbinden aan een authentieke en zorgvuldige stijl maakt haar tot een geweldig mens om mee te werken.”

“Geweldig! Ze helpt je aan alle kanten. Ze geeft tips waardoor jij alleen maar machtiger voelt worden. Super!”

“Yvonne, enorm bedankt voor al jouw wijsheid die je met mij hebt willen delen. Je bent een bijzondere vrouw.”

“Yvonne heeft een enorme uitstraling, die vertrouwenwekkend overkomt. Ze luistert intensief, en de gesprekken zijn intens en echt.”

“Yvonne zet humor ontwapend in, schept een veilige leeromgeving, durft te confronteren en heeft het lef om door te vragen als er nog iets in de lucht hangt. Ze heeft een waarderende leerstijl, die veel energie en lichtheid oplevert. Ernst en luim wisselen elkaar prima af.”

Interesse? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.